Z ponuky nových kurzov na portáli MVA by sme si dovolili upozorniť na nasledujúce kurzy:

  • Microsoft Azure Fundamentals: Storage and Data - ak vás zaujíma clodudová služba Azure, konkrétnejšie akým spôsobom možno v Azure ukladať a spracovávať dáta, je tento kurz zameraný za začiatky používania Azure Storage určený práve vám.
  • Administering Office 365 for Small Business - služby Office 365 dávajú v menších prostrediach určite väčší zmysel než stavanie vlastných vysoko dostupných prostredí. Kurz je určený pre začínajúcich správcov Office 365. Na názorných ukážkach sa naučíte najbežnejšie správcovské úlohy.
  • Virtualizing Linux Workloads in Windows Server 2012 R2 - ako sám o sebe názov kurzu hovorí, ak mienite virtualizovať Linux nad Hyper-V, v kurze sa dozviete všetko potrebné.
  • All About Microsoft Azure Operational Insights - Operational Insights (predtým nazývaný System Center Advisor) je odľahčený cloudový ekvivalent dohľadovacieho nástroja System Center Operations Manager, pomocou ktorého môžete sledovať stav a výkonnostné počítadlá virtuálnych serverov v Azure, alebo na serveroch vo svojej vlastnej serverovni. Hoci z pohľadu funkcionality nie je tak bohatý ako plnohodnotný Operations Manager, výhodou je jeho cena, ktorá je v základnom pláne nulová. Aj preto stojí za to sa s Operational Insights zoznámiť pomocou MVA kurzu.